crashed

DAUGHTRY!!! <3...

bäst bäst BÄST är de, speciellt HAN! wohoo! drog vid 4tiden med ewah, lill&stordanne i den lilla blå audin..haha.. aldrig i mitt liv har jag suttit så himla trångt i en bil..fick sitta o böja oss ner hela vägen och benen fick knappt plats.. man typ satt o luktade/andades den som satt framför i öronen. haha...

kom fram lagom i tid till den roliga kööööööööööööööööööön. tur var det att det gick ganska fort in. men vem gillar att stå i kö när det e frosen outside.
fick vänta ett tag tills han kom men det var det värt.. stog å glodde på resten av publiken då jag sa till ewa: -är inte hon väldigt lik amanda i idol? joo, men det va ju hon... aldrig sett någon så mer uttråkad person. haha.. hon stog typ å sov. marie & andreas som me va där såg mer roade ut. go marie! <3

sen kom han upp på scen. hade inte räknat med sån show. trodde han skulle sjunga en låt eller kanske två men det var mer än så.. YES! kunde inte stå stilla en sekund o jag blev verkligen inte bättre i halsen utav att försöka hänga med i låtarna! han va heeeelt underbar. vilken rockSHOW!!! vilken kille, och vilken röst! mums på den säger jag!

köpt nytt skrivbord, "hutsch" o nattduksbord idag...
vill inget mer än att flytta hemifrååååån. puss&HEJ.

taking chances

o daniel flög ur idol. jag tycker det var helt okej bra :D han va så himla säker på att han skulle komma i finalen och ikväll sjöng han typ bara samma mening hela tiden tycker jag.
själv gav jag en röst på marie. jag satt i soffan och var lite nere men när hon sjöng kom jag på mej själv att le. hon är härlig. hoppas hon vinner! 2 brudar i finalen ska det iaf va . Andreas börjar bli för långtråkig och amanda för överdriven...

sitter här en FREDAGkväll. snörvlar för mej själv och en Celine Dion låt. Hur rolig får man vara? Febern kommer smygande, eller försvinner den nu? eftersom jag kännt av den hela dan. usch för sjukdomar.
imorrn blir det nog med lugnt om jag inte blir sugen på outgoing in lkpg.

Kärlek till världens bästa syster och världens bästa Lisen.
Ni är guld värda och gör mej alltid på gott humör. Lisen iaf, Ewah kan va ganska bra på att få mej på dåligt humör, spec. då det gäller pengar.. men men.. skulle hellre ha dej än 946876847 mijoner. haha! puss på er people.

underneath it all

jobbet ringde och hade frågan om jag ville jobba natten mellan 23-24, 24-25 & 31-1 jan.
typiskt sånna tider man inte kan bestämma sej för, iaf inte jag! man tänker att man tjänar lite mer. men det är ju endå bara julafton och nyår en enda gång per år...! och nästan enda gången på året våran familj är överdrivet trevliga mot varandra. haha.. det e fan sant! men händer att även de fina stunderna slutar i tjaffs . . jaja, syskonkärlek är en härlig ingridiens i det hela!
får se hur jag gör med den saken.  gaaah! jag vill vara ledig OCH få pengar!!! men vem vill inte det?
och i hur många månader ska jag behöva vänta på mitt skrivbord? ser ut som 2:a världskriget i mitt rum... vill ha lite julfint snart. de har de säkert inte äns kvar :( november är tråkigt.

* my december *



image1


more than you can know.

usch.. just nu är allt bara grått och trist. jag saknar allt som var roligt. Idag är typiskt en sån dag då jag blir irriterad på verkligen allting. Hatar sånna dagar. Denna blogg vet jag inte äns om folk kommer läsa så jag har den nog mest bara för mig själv. Så jag får ut mina tankar lite. Jag, datorn, musiken och mina tankar.
Får se vad resultater blir av den smeten. Slutar väl med att jag svär för mig själv för en tangent går sönder eller de sjunger falskt. BLÄÄÄ för allt ibland.

Ungarna på praktiken kan vara rätt jobbiga. De gör ju inte precis de som man säger till de att göra. Men endå är det roligt där. Fast man vill inget annat än att åka hem så blir jag sur så fort jag kommer hem iaf.. :( Vill känna att det är roligt att komma hem och uppskatta allt. Men det gör man väl inte förrns den dagen man inte bor här längre...Den dagen längtar jag till... Vill verkligen flytta hemifrån innan jag får spasmer på min lillebror som inte är nåt annat än uppkäftig..
Och idag fick jag veta en sak som verkligen menar hur mycket man ska uppskatta varandra och så. Alla ggr jag fått världens dåligaste samvete mot min bror.. För man vet aldrig när den dagen kommer.. Då allt bara är över. En sak som stör mej är att han inte äns vet vad SAMVETE är för nåt.. visste han de skulle han kanske för första gången i sitt liv BE OM FÖRLÅTELSE....nee idag är jag alldeles för sorgsen...! Ingen bra dag..

Jag saknar dej Loven. Världens bästa häst som verkligen gör en glad utan att behöva säga ett knyst.
Vad jag älskar tystnaden ibland. Men utan musik går inte att leva... just därför gjorde min syster mig väldigt glad då hon frågade om jag ville hänga me till sockholm på måndag för att se Daughtry!!!
Ewas boss Danne o en annan danne ska me hänga me.

music is my survivor . .

RSS 2.0