moving on

Men kvinna, bestäm dej. Min syster är jobbig.
antingen kanske vi ska bli grannar, 1 sek från varann, när jag tänker efter - asmysigt.
eller en 3:a. vart finns den i sånna fall? jo, Lenas. men hyresvärlden e seg o den kvinna som kanske ska flytta in där med säkert. haha.. eller resa i höst? jag fattar ingenting....
hon får allt o låta så enkelt. och visst är det enkelt. det som e så bra.. vet inte vad jag ska göra i linköping egentligen... haha men vad ska jag göra någon annanstans?
kan bo hemma över sommaren o inte en enda krona i bensin/bilpengar... men jag tror fan inte jag pallar mer, känner mej så himla instängd och kommer aldrig komma härifrån... ja FY! vad illa det låter.... då får det fan kosta... tror det räcker med normlösa nu... fast jag kommer jobba där.. det kanske de får vara det värt. att lägga ut pengarna på hyra o bil när jag kan spara allt det... jag vet inte hur jag ska göra... men pengar e fan inte allt... eller jo, eller nej,men en stor del..... JAG HATAR PENGAR! har jag babblat färdigt snart?... Mm...
imorgon jobb, all day long. sen bara slappa o fortsätta städa som jag gjort hfela veckan.
ner från sängen... läggdags = ner på golvet... städa = upp i sängen osv.... kläderna o resten av alla grejer asså.

sen går dagens ros till den gubbe som hjälpte oss med tvbänken in i bilen..haha.
billigare såhär än genom corren? vet inte vad det kostar men de e nog besvärligare. haha , tack iaf.Ida


// /taio cruz

Hoho

hej hopp allihopp!
jag sitter på mitt arbete, vickar för birgitta som e på kanarieöarna!
o jag gjorde samma sak förra veckan för en annan... FUUUSK!
men jobbar bara 2 timmar till... wohoo... ska klä mej varmt o vara ute nu med... när de små barnen ska ha långrast.
har redan varit nere o fikat för många gånger tror jag. haha bara 1 förvisso men det räcker. känner mej lite ensam.

igår va en seg dag. jobb 7-15.30, sen hämta clara direkt o ta me lucas hem o va barnvakt till 21.30 , jag va ASSEG.
sen kallt som vintern i huset... o jag va trött o skulle upp kl 6. jag har inte skaffat mej några barn men känns som om jag e morsa ändå. haha... denna stund e ganska skön om jag tänker efter... här ingenting, helt tyst...! ska nog njuta istället för o klaga på att jag e ensam.. hmm..

min lön igår var inget o hurra för men men.. nu ska jag leta efter lägenhet, och en bil...
en resa skulle gärna kunna bokas nu med. mums på den... ha en bra onsdag...
Puss&Kram Ida.

i helgen bliré laserdome o FEST!

sunday. soldag?

Mmm, även jag har just kollat på nyhetsmorgon...! HAHA... jaa, vafan, tjäna pengar på blogg? va kul om alla läsare skulle sluta läsa... undra hur mkt de får in då. jag håller iaf på stina-lee, om det är nån tävling`? riktiga bloggrivaler där..haha! är det verkligen så intressant o läsa om andras liv i typ detalj? joo, jag gör det själv.haha... men de kan va kul de 3 första inläggen sen är det rätt tröttsamt... Skulle nog aldrig orka skriva vad jag gör varje dag, bara då det händer nåt roligt.. och det gör det inte så ofta här... inte för jag tror att nån är intresserad av mitt liv menmen...

men melodifestivalen igår då, var väl skoj. helt okej... känns som de spelar noll roll om man missar nästa vecka. verkar inte vara några bra då.. så kanske om man skulle dra ut då ist? Yihaaa . . . om 2 veckor är det iaf laserdome som gäller, sen födelsedagskalas... i de äldre åldrarna...! och party party på platå...
helgen efter det är det sääälen. haha... jag undrar hur fan det ska gå...
åker typ kl 5 senast på morgonen. PIGG? tror inte de... men ett tag kvar... nu är det bara jobb som gäller och jag gillart. ska lägga ett gott ord för lisen med så hoppas jag hon blir min arbetskollega! jag lär ringa kl 6 på morgonen... haha ... men glädje o fråga : hej lisen förlåt att jag väckte dej kan du komma om 1 timme? jag vet hur roligt det är att tro man får sova huuur länge man vill men sen ringer nån :) men som jag sagt förut, det är ju bra att man känner sej behövd nångång.

puss på er...

MAKE UP STORE

här ska handlas.... måste komma ihåg så man slipper se ut som ett pensionat....
på tal om pensionat, Sitter hos Lisen nu.... 3 = hon hälsar...


flaws and all

? hej bloggiiiiis!
Idag är det inget jobb, men ska ändå upp till dagis sen och hämta Lucas & Clara. Skapligt väder så blir nog en promenad.. Fr.o.m med imorgon är det jobb i iaf 2 veckor. sen lite spridda dagar men sen har jag fått ett vikariat där och det känns jättebra!!! =)

Om det ska gå som jag vill, så flyttar vi även den 1:a maj. Jag & syrran ewooo flyttar till en 3:a i lkpg. men alltid ska det vara nåt krångel så får se hur det blir. annars flyttar jag någon annanstans. men vill helst att det ska bli som vi planerat.

Planerar att köpa mej en bil med. letar runt lite och snart står den nog här ute...
kanske imorrn, kanske om 1 månad, kanske om 2. får se...!

Annars händer inte så mkt.. Ewa tatuerade mej i söndags o jag blev nöjd.
Tvillingarnas tecken och sen står det Ida under...
Tattoo

har träffat lisen under veckan med. varit i stockholm. firat Ann. shoppat. Firat pappa..
Farmor fyllde igår. hoppas du mår bra!!

och idag är det alla hjärtans dag och jag skänker massa varma kramar till alla mina vänner. jag saknar er så himla mycket!!  pusspuss och massa kärlek....!

glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya!

men bäst är väl att inte ha några bekymmer alls... är avis på den som inte har det. ..

iaf.. känns just nu som jag aldrig mer vill drömma om nåt. det blir ändå aldrig av ... det är väl därför de kallas drömmar... för de finns inte på riktigt...  men hur skulle livet se ut utan drömmar ? mm.. de kan man undra.. rätt trist... mitt e rätt trist med eller utan dessa förbannade drömmar...

jag är verkligen en person som "tar dagen som den kommer"... i mitt liv finns inte mkt planerat... och jag gillar att leva så... ibland... och stressa vet jag knappt vad det är, det gör jag ytterst sällan... Typ aldrig...
min mamma är världens mest stressade person tror jag... fast hon inte äns ska göra något så stressar hon. dettar ju fan kål på livet... jag e glad att jag inte blev en stressande och planerande människa :).... bra att jag e glad för nåt..

nu känner jag tex bara för att packa min väska, och åka iväg, imorgon... eller nej, jag har faktikst planerat att jobba vecka 8. så efter det... då åker jag... iväg... vart? haha kommer la komma till mjölby... Wiiie..
nee nu ska jag sluta tjattra och åka o jobba.... till kl 18! och så avr det tisdag idag... så det är = barnvakt åt lucin&claare... puss på er.


RSS 2.0